O podjetju

PANDA, MOVING FORWARDS,
ONE STEP AFTER ANOTHER.

Panda Safety ima svojo zgodbo, ki traja že več kot trideset let

Panda Safety  ima svojo zgodbo, ki traja že več kot trideset let; zgodba, ki se začne v osemdesetih letih pod toplim južnim  italijanskim soncem v Cisternino, zahvaljujoč ustanovitelju  gospodu Luigiju Gargiullo, ki je vedno verjel v potenciale svojega ozemlja, na jugu Italije.

Danes podjetje proizvede več kot 5.000 parov zaščitnih čevljev na dan, z najboljšo kvaliteto surovin in sestavnih delov; njegovi specializirani obrtniki skrbijo za vse posamezne podrobnosti proizvodnje, zaradi česar so Panda Safety čevlji odlična postavka italijanskega proizvajalca.

Kljub že doseženim pomembnim rezultatom Panda Safety ni ustavila svojega dela in še naprej povečuje  svoje znanje z združevanjem raziskav o izboljšanju Morph-anatomske značilnosti njenega obutve. Hkrati družba nenehno izboljšuje standard kakovosti in estetski videz svojih izdelkov. Delovni čevlji Panda Safety so popolnoma funkcionalni za vsako področje uporabe, zelo lepi in predvsem neverjetno vzdržljivi.

Zahvaljujoč zgoraj navedenemu je družba pridobila zaupanje številnih trgovskih partnerjev,  predvsem na mednarodni ravni;  Panda Safety  je mednarodno podjetje, s sedežem v Italiji, ki izvaža svojo obutev v več kot trideset držav  v Evropi, Rusiji, Afriki in na Bližnjem vzhodu.  Navodila o uporabi so prevedena v 12 jezikov in konstantno sodelujejo na na glavnih sejmih  iz področju varnosti in zdravja pri delu po vsem svetu.

Vsaka podrobnost od Panda Safety čevljev izraža zanesljivost – zanesljivost, ki prihaja z leti izkušenj pri zagotavljanju najboljših  rezultatov  tudi v najbolj ekstremnih delovnih pogojih.

NAŠA OBUTEV

img_comoditacompany

UDOBNA OBUTEV

The first target of the Panda Safety shoes is to ensure to the users the highest possible comfort during their work activities. For this scope there are no compromises in the production: only the best raw materials, only the best machines, only the best manufactory.

img_tempocompany

DOLGA ŽIVLJENSKA DOBA

The Panda Safety shoes are durable and long lasting; saving is a very important value therefore the Company guarantees that the footwear’s inherent characteristics will not change for over a year.

img_comoditacompany

VISOKA KVALITETA

The Panda Safety shoes are entirely designed and manufactured in Italy. The shoes are the result of painstaking work and in constant development in order to grant the highest quality.